Waar werken we aan?

 
Aan alles waaraan jij wilt werken. Of het nu (keuze)problemen, conflicten of werk gerelateerde vraagstukken zijn of vragen over de balans tussen werk en privé. Bij mij kun je rekenen op resultaatgerichte hulp rond: authenticiteit, burn-out klachten, samenwerking, assertiviteit, zelfvertrouwen en persoonlijk leiderschap. Ik ben je klankbord op inhoudelijk niveau en samen werken we aan je zelfredzaamheid en doelgerichtheid.

Persoonlijke groei, autonomie en ontwikkeling staan voorop. Het versterken van talenten en innerlijke kracht en het verbeteren van de kwaliteit van leven zijn andere aspecten die aan de orde komen.
Samen bepalen we je doel(en) en hoe we daar aan gaan werken. Een duidelijk tijdpad hoort daarbij.

Kennis maken? In een (telefonisch) gesprek van dertig minuten kijken we of er een klik is. Dit gesprek is gratis. 

Waar? Ook dat spreken we samen af.
Mijn praktijk zit per 1 oktober op het Sweelinckplein 9-11, daarnaast coach ik in het Coachhuis maar ook op kantoor of wandelend! Strand? Bos? Je vindt er de mooiste antwoorden!


Bel of mail voor meer info.
 

Mijn stijl

Jou sterker en zelfstandiger maken zonder terug te vallen in oud gedrag. Dat is mijn doel. Hoe ik dat bereik? Met verbinding, een sterk ontwikkelde intuïtie én een gezond gevoel voor humor.

We werken altijd vanuit het hier en nu. 

Ik combineer verschillende methodes en stijlen. Van Systemisch Werk (familie-opstellingen), NLP en Lifecoaching tot Lichaamswerk, Transactionele Analyse, Presentatietraining en Stemgebruik. Ik gebruik daaruit wat bij jou of het bedrijf past.

Wat is mijn specialiteit?

Ik sta voor maatwerk en resultaten en bied altijd ruimte en rust bij het vinden van je eigen antwoorden, oplossingen en inzichten.

Systemisch werk is daarbij leidend en is het perspectief van waaruit ik bij voorkeur werk.

Waar kun je bij mij op rekenen?

Vakmanschap, kracht, directheid en empathie in de interactie.

Ik zet mijn kennis en persoonlijkheid in om jou of de groep nieuwe inzichten te verschaffen. Zo krijg je een andere kijk op jezelf of elkaar die meteen helpt bij het leven van de dag.