top of page

Waar werken we aan?


Aan alles waaraan jij wilt werken. Of het nu (keuze)problemen, conflicten of werk gerelateerde vraagstukken zijn of vragen over de balans tussen werk en privé. Bij mij kun je rekenen op resultaatgerichte hulp rond: authenticiteit, burn-out klachten, samenwerking, assertiviteit, zelfvertrouwen en persoonlijk leiderschap. Ik ben je klankbord op inhoudelijk niveau en samen werken we aan je zelfredzaamheid en doelgerichtheid.

Persoonlijke groei, autonomie en ontwikkeling staan voorop. Het versterken van talenten en innerlijke kracht en het verbeteren van de kwaliteit van leven zijn andere aspecten die aan de orde komen.Samen bepalen we je doel(en) en hoe we daar aan gaan werken. Een duidelijk tijdpad hoort daarbij.

 
Relatiecoaching
Wat heb jij nodig om in verbinding te blijven met de ander en hoe blijf je trouw aan je eigen pad?
Wanneer onuitgesproken verwachtingen, verdriet, rouw en pijn tussen jullie als partners in staan, hoe ga je hier dan vanuit een volwassen positie mee om?
 
Het antwoord op die vragen ligt vaak verscholen in patronen uit het verleden en je plek in je eigen systeem van herkomst. De dynamiek in onze relatie(s) is vaak een weerspiegeling daarvan zonder ons er bewust van te zijn. Door jouw patronen (beter) te leren kennen, jouw script uit je jeugd te ontrafelen, krijg je zicht op je eigen gedrag in je huidige relatie en ontstaat de ruimte voor authentieke keuzes. Zoals je dat eerder als kind niet had.
 
Het doel hoeft niet te zijn om samen te blijven, het doel is wel om respectvol in verbinding te blijven met jezelf en de ander.

Kennis maken? In een telefonisch gesprek van dertig minuten kijken we of er een klik is. Dit gesprek is gratis. 

Waar? Ook dat spreken we samen af.
Mijn praktijk zit op het Sweelinckplein 9-11 in Den Haag, daarnaast coach ik ook op kantoor of wandelend. Strand? Bos? Je vindt er de mooiste antwoorden!


Bel of mail voor meer info.

Mijn stijl

Ik combineer verschillende methodes waarbij Systemisch werk leidend is.

 

Systemisch werken is een methode om inzicht te krijgen in je eigen systeem en hoe jij en de andere in dat systeem zich tot elkaar verhouden. Deze methode is bekend geworden onder de naam familieopstellingen en door psychotherapeut Bert Hellinger ontwikkeld.

Je kunt met systemische coaching ervaren waar belemmeringen zitten en waarom je steeds opnieuw vervalt in bepaald gedrag dat je tegen houdt in ontwikkeling en groei. Het kan leiden tot inzicht en acceptatie en een sleutel geven tot oplossingen.

Zowel individueel als in organisaties.

Wat is de kern van de coaching?

Vakmanschap, kracht, directheid en empathie in de interactie. Mijn stijl is gericht op het hier en nu, met een sterk ontwikkelde intuïtie en gevoel voor humor, maak ik makkelijk de verbinding met de ander en begeleid ik je graag naar je volgende stap.

Graag lever ik hiermee een bijdrage aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

My Approach
bottom of page